Om oss

Selskapet som skapte Bitcoin Era

Trading med kryptovaluta blir stadig mer populært, men tross dette er det bare en liten andel nordmenn som foreløpig har gjennomført sine første handler med krypto. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og har derfor utviklet Bitcoin Era for å tilby en brukervennlig trading-opplevelse. Dette for å gi nye tradere en pålitelig og enkel plattform for å engasjere seg i trading- og investeringsmuligheter. Nå trenger du ikke sitte på gjerdet og se på andre boltre seg i kryptomarkedet, nå kan du delta selv!

Bitcoin Era vil gi deg oversikt ettersom den overvåker markedstrender slik at du kan ta gode beslutninger når du gjennomfører dine handler. Bitcoin Era har en egen demomodus som vil hjelpe deg i gang, og alt vil være tilgjengelig så snart du har registrert deg.

Hvorfor velge Bitcoin Era som trading-plattform?

Det kan være vanskelig å navigere seg mellom alle app’er og programmer som tilbyr online trading og overvåking av kryptomarkedet. Vi tror på at det enkle ofte er det beste, og har derfor utviklet et verktøy som alle kan ta i bruk, uavhengig om du har tradet med krypto før eller ikke. Her er noen fordeler med Bitcoin Era:

  • Plattformer er enkel i brik og kan raskt tas i bruk av både nye og erfarne tradere
  • Når du registrerer deg, hjelper vi deg i gang med å få en enkel tradingopplevelse
  • Mobilappen er kompatibel med de fleste enheter og vil være tilgjengelig mens du er på farten
  • App-en er, selvfølgelig, tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året
  • Bruk demofunksjonen som lar deg teste og justere handelsstrategien din før du bruker satser egne penger i de virkelige markedene
  • Benytt deg av våre meglertjenester hvis ønskelig
  • Du kan begynne tradingen umiddelbart, kun med et lite førsteinnskudd
  • Sikkerheten til våre brukere har førsteprioritet, slik at du kan være trygg på at informasjonen og eiendelene dine er trygge når du handler kryptovaluta
  • Uttak og innskudd gjennomføres raskt og enkelt

Bitcoin Era Bitcoin Era nå!

Trading og investering i kryptovaluta har aldri vært enklere, og med {Software_Name}} kan du starte du også. Fyll ut registreringsskjemaet og bekreft kontoen din via e-post for å komme i gang. Vi vil ta kontakt med deg så snart vi har mottatt dine detaljer, og vil hjelpe deg i gang. Vi gleder oss!